TJÄNSTER

Winicta är ett bolag som erbjuder tjänster inom bokföring, redovisning och rådgivning. Vi vet att ett företags ekonomi är viktigt oavsett branch och verksamhet. Vi vill att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst och låta oss sköta pappersarbetet.


Winicta skräddarsyr en lösning för ert behov oavsett om ni vill lämna bort hela ekonomiarbetet eller endast söker enskilda tjänster. Det viktigaste är att ni känner er trygga i ert överlämnande.

BOKFÖRING & ÅRSREDOVISNING

Vi hjälper er sköta hela eller delar av er ekonomi. Vi kan hjälpa er med bland annat löpande bokföring, fakturering, bokslut och årsredovisningar.


DEKLARATIONER

Ni som företag är skyldiga att lämna in rätt deklarationer till skatteverket. Vi ansvarar för att rätt deklarationer deklareras i tid till skatteverket.

LÖN

Om ni har anställda i företaget hjälper vi er med löneadministration. Vi sköter även all tillhörande rapportering till skatteverket, FORA, SCB och försäkringskassan.

BUDGET & RÅDGIVNING

Vill ni ha hjälp med att upprätta en budget eller få ekonomisk rådgivning? Vi erbjuder även företag tjänster inom budget och rådgivning där vi analyserar företagets ekonomi för att ert företag ska få bättre ekonomiska möjligheter.

nybildning

Om du inte redan har ett eget företag men är i tankarna på att starta ett kan du få hjälp och rådgivning med att starta upp din verksamhet.

LÅT OSS HJÄLPA ER